Energiek in paneelbouw!

Laatste nieuws

6 stuks UL - CSA panelen geleverd om belichtingsarmateuren aan te sturen.

UL CSA paneel

De nieuwe LMX400 is een universeel modulair onderstation dat de gecombineerde functionaliteit biedt van een kleine PLC, alarmmelder en datalogger. De LMX400 biedt gebruikers intelligente mogelijkheden die onderscheidend zijn ten opzichte van de gangbare onderstations.

Van der Arend Installaties neemt ook in dit jaar weer deel aan de regionale vakbeurs Aqua NL te Gorinchem. Op 15, 16 en 17 Maart staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van water.

Sinds oktober 2015 is ons bedrijf in het bezit van het Getuigschrift van Erkenning in de klasse en categorie 2N2 en staat hiermee ingeschreven op de lijst van erkende aannemers in België. Van der Arend kan hiermee als erkend installateur werken in België uitvoeren die zijn aanbesteed waarop de wet betreffende overheidsopdrachten van toepassing is.

Erkenning van Aannemers van werken in België

InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. In 2015 vond de beurs plaats van 20 t/m 23 januari in Ahoy Rotterdam. De beursvloer van InfraTech was onderverdeeld in vier thema's die verschillende sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigden. Wij presenteerden onze disciplines op het gebied van telemetriesystemen van o.a.